top of page

WORKSHOP DE KRACHT VAN GEBAREN

Leer je baby beter kennen met baby- en kindergebaren. 

Herken je dit? 

Je kindje maakt enorme sprongen vooruit. Je ziet gewoon dat er ook al veel in dat kleine koppie omgaat, maar hem of haar echt begrijpen is vaak nog lastig. Het kan soms zelfs tot frustratie of boosheid leiden bij kinderen omdat het ons niet altijd lukt om direct te begrijpen wat ze bedoelen. 

 

Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar hoe fijn zou het zijn als dit anders kan? Als je kindje op jonge leeftijd al met jou kan delen wat er nodig is? Of wat ze juist interessant vinden. Een echt kijkje in de belevingswereld van je kindje. Hierdoor kun je als ouder niet alleen beter op de behoefte van je kindje inspelen, maar je krijgt ook meer inzicht in hoe het zich ontwikkelt. 

 

Dat maakt het gebruiken van baby- en kindergebaren zo bijzonder. Vanaf zes maanden kan je al starten met gebaren waarbij je rond de acht maanden de eerste gebaren terug kan verwachten. Dit legt zo'n sterke basis voor de taalontwikkeling, daar hebben ze nog jaren daarna plezier van. 

In de workshop leer je: 

Het verschil tussen de Nederlandse gebarentaal en Nederlands met gebaren dat we gebruiken met baby's en kinderen.

Hoe je gebaren kan inzetten met je baby, dreumes of peuter. 

Hoe je direct thuis kan starten. 

Je weet waarom het gebaren met je kindje zo belangrijk is en wat de voordelen ervan zijn. 

Je leert je eerste 8 gebaren die je direct thuis kan gebruiken. 

'Bedankt, je hebt mij enthousiast gemaakt om te gaan gebaren met mijn kleintje!'

Reviews eerdere editie

'Ons zoontje is net 1 en we zijn al een aantal maanden bezig met wat gebaren. Hij pikte het niet echt op, dus we verloren onze motivatie. Na je webinar weer helemaal enthousiast, duidelijk dat we dus meer gebaren tegelijkertijd moeten introduceren en 1 jaar geen rare leeftijd is om resultaat te zien!'
'Mooi compact, vlot gesproken, informatief maar ook direct toe te passen!' 

Voor wie is het webinar? 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebaren met baby's en kinderen (0 - 4 jaar) 

  • Ben je zwanger? 

  • Ouders met kinderen tussen de 0-4 jaar? 

  • Opa of oma? 

  • Gastouder of medewerker kinderdagverblijf?

Dan is dat webinar voor jou! Sluit aan, stel al je vragen en ontdek wat het gebruiken van gebaren voor jou kan betekenen. 

DSC_8563.JPG

Hi, ik ben Renée

Baby- en kindergebaren docent en trotse mama van Nova(3), Beau(1,5) en Juul(*). Ik ben ruim 1,5 jaar geleden uit puur enthousiasme gestart met 'Gebaren voor baby's' en heb ondertussen al meer dan 1200 ouders mogen helpen bij het leren van babygebaren. Ik vond het zo bijzonder wat gebaren voor ons gezin betekende en ontdekte al snel hoe leuk het was om te doen. Daarom wil ik dit graag met iedereen delen!

bottom of page