top of page

Baby gebaren voor iedereen

Met Gebaren voor baby's probeer ik zoveel mogelijk ouders te inspireren om te starten met baby- en kindergebaren. De voordelen van het gebaren met je kindje zijn zo leuk en bijzonder, dat mag iedereen weten. 

Kleurrijke illustraties waarmee je eenvoudig babygebaren leert

Hi, ik ben Renée

Baby- en kindergebaren docent en trotse mama van Nova(2,5), Beau(1) en Juul(*). Ik ben ruim 1,5 jaar geleden uit puur enthousiasme gestart met Gebaren voor baby's en heb ondertussen al meer dan 1000 ouders mogen helpen bij het leren van babygebaren. Ik vond het zo bijzonder wat gebaren voor ons gezin betekende en ontdekte al snel hoe leuk het was om te doen. Dit wil ik dus ook met iedereen delen! 

Het leren van de gebaren is absoluut niet moeilijk en moet vooral leuk zijn voor ouder en kind. En met die insteek ben ik ook begonnen. Ik vond het belangrijk dat er een product op de markt kwam wat niet alleen voor de ouders was maar ook echt kinderen aanspreekt. Zodat het leren van gebaren echt een activiteit van jullie samen is. 

Via Instagram deel ik ook tips, nieuwe gebaren en ervaringen van andere ouders. Je kan me vinden via @Gebarenvoorbabys.

Renee, baby-en kindergebaren docent, al meer dan 1000 ouders geholpen met het leren van babygebaren.

Hoe het allemaal begonnen is

Toen ik zwanger was van mijn dochtertje Nova hoorde las ik voor het eerst over baby- en kindergebaren in het boek van de @Huismuts. Ik dacht meteen dit ga ik doen. Dus toen Nova bijna 6 maanden was ging ik op zoek naar materialen waarmee ik de gebaren kon gaan leren. 

Ik miste alleen iets, het onderwerp voelde nog een beetje stoffig en de materialen vond ik ook niet direct aanspreken tot kinderen. En daar ontstond het eerste idee voor alles wat er nu staat. Een tof product met mooie kleurrijke illustraties. Handig in gebruik voor ouders met de bijbehorende video's en onwijs leuk voor de kleintjes om naar te kijken en mee te spelen. Geen lange studie maar eenvoudig te integreren in het dagelijks leven. 

De kleuren en de tekeningen zijn geïnspireerd door speelgoed zoals Grimms, Grappat en Stapelstein. En kledingmerken zoals Mini Rodini en Tiny Cottons. Kleurrijke merken met mooie designs die direct de aandacht trekken en die het leven met onze kindjes zo onwijs leuk maken. Want dat moet het met gebaren ook zijn LEUK. Genieten van je kindje en het  contact dat jullie samen hebben.

Gebaren helpen enorm met het verminderen van frustraties. Begrijp je je kindje niet, leer dan babygebaren

START NU MET BABYGEBAREN

Vis illustratie uit de huisdieren gebaren kaarten set

Ben jij net zo enthousiast als wij over Baby- en kindergebaren? Bekijk nu onze kaartensets en start direct. 

bottom of page